Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozvali bi taksi!

Šokantna snimka: Biste li nakon ovog iskustva pijani sjeli za volan?

alkohol kampanja
Screenshot/YouTube
08.06.2013.
u 22:50

Potom sa stražnje strane ogledala u punoj snazi dolijeće glava lutke te zorno prikazuje trenutak u kojem bi automobilom naletjeli na pješaka na cesti te bi on završio u vašem vjetrobranskom staklu.

Sjedite u kafiću i razmišljate da popijete još jednu te da onda možete automobilom krenuti kući? Jedan pogled u ovo ogledalo zasigurno bi promijenilo vašu odluku i pozvali bi taksi.

Daily Mail piše o novoj šokantnoj kampanji britanske Vlade koja bi mogla mnoge vozače odvratiti od sjedenja za volan pod utjecajem alkohola. Na snimci koja je ubrzo postala hit na internetu vidi se muškarac kako pere ruke pred ogledalom u toaletu londonskog puba.

Potom sa stražnje strane ogledala u punoj snazi dolijeće glava lutke te zorno prikazuje trenutak u kojem bi automobilom naletjeli na pješaka na cesti te bi on završio u vašem vjetrobranskom staklu. Nakon udara dolazi još "specijalnih efekata" - iz glave se ogledalo cijedi krv i otječe niz sifon. Muškarac naravno u šoku skače od ogledala. Snimka je izrađena za kampanju sigurnosti u prometu koju je pokrenulo britansko Ministarstvo prometa.

>>Stravična nesreća: Pijan i bez vozačke na 'zebri' ubio djevojke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije